Jeg bruger ikke cookies

Generel ansvars fraskrivelse

De følgende udsagn gælder for alle besøgende på alle sider af matthiesen.dk. Med 'matthiesen.dk' menes alle sider, forfattere, osv, i forbindelse med 2.nd level domænet 'matthiesen.dk'. Ved at besøge disse sider bekræfter du at du accepterer disse udsagn.

På trods af vore forsøg på kun at vise korrekt information, så kan der være forkert, fejlagtig information, hvilket vi beklager.

Visse sider udtrykker forfatterens mening og er ikke nødvendigvis udtryk for objektiv viden.

Matthiesen.dk gør ikke gældende eller garanterer at oplysninger på disse sider er fuldstændige, dette inkluderer alle hyperlink eller andre dele brugt direkte eller indirekte fra matthiesen.dks hjemmesider.

Matthiesen.dk forbeholder sig ret til at ændre, slette og korrigere til alle tider, uden varsel. Matthiesen.dk påtager sig intet ansvar for unøjagtigheder eller udeladelser på matthiesen.dks sider, alle afgørelser baseret på information på matthiesen.dk websted, er alene den besøgendes ansvar.

Matthiesen.dk accepterer intet ansvar for tab eller skader af en hvilken som helst art af en hvilken som helst grund, på basis af hvilken som helst persons mulighed eller ikke mulighed for at få tilgang til matthiesen.dks websted, eller ved brug af / eller stolen på enhver information fundet enten direkte eller indirekte på dette websted eller et hvilket som helst sted linket til, eller enhver kopiering, visning eller brug deraf.

Den besøgende er selv ansvarlig for at overholde gældende lov for det område hvor den besøgende måtte opholde sig og den besøgenden accepterer ikke at tilgå eller bruge information fra dette websted, der måtte bryde sådanne love.

Hvis ikke andet er noteret, accepterer alle besøgende på matthiesen.dk webstedet at de afgiver information til matthiesen.dk, at matthiesen.dk har ubegrænsede rettigheder til sådan information og at matthiesen.dk kan bruge denne information på en hvilken som helst måde matthiesen.dk måtte vælge. En sådan information afgivet af den besøgende betragtes som at være ikke-hemmelig, sand og ikke-overtrædende andres rettigheder samt lovlig. Den besøgende udtrykker med handlingen at have ret til at afgive de valgte informationer og indikerer ikke at afgive en hvilken som helst information uden at have ret dertil.

Brug af hyperlinks

Hvis en hvilken som helst besøgende på matthiesen.dk linker videre til et andet websted/webside, så accepterer den besøgende at matthiesen.dk ikke har gennemset og hermed fraskriver sig ansvaret for den information der måtte være på det sted der er linket til. Tilgang til en hvilken som helst anden internet side linket til fra dette websted er den besøgendes egen risiko. Matthiesen.dk viser kun disse links som en venlighed, inkluderingen af sådanne links betyder ikke at matthiesen.dk støtter eller godkender disse websider. Matthiesen.dk accepterer intet ansvar for tab eller skader af en hvilken som helst art af en hvilken som helst grund, på basis af hvilken som helst persons brug af / eller stolen på enhver information fundet på et hvilket som helst sted linket til.

Copyright

Alle ophavsrettigheder for dokumenter og sider følger de normale regler. Rettighederne tilhører matthiesen.dk, hvis ikke andet er noteret. En kopiering er kun tilladt til privat brug og som information og en hvilken som helst anden brug er derfor specifikt forbudt.

Begrænset tilladelse

Matthiesen.dk giver dig hermed tilladelse til at kopierer eller henvise til information fremstillet af matthiesen.dk og vist på dette websted til ikke-kommerciel brug inde for din egen organisation. Ingen anden brug af information er tilladt. På baggrund af denne tilladelse accepterer du at alle kopier du måtte gøre, skal indeholde samme copyright og ejerskabs angivelser som i original materialet. Intet her skal fortolkes som implicit overførende, hindrende, eller på anden måde, berøre en hvilken som helst licens, rettighed under patentbeskyttelse, varemærke eller ophavsret for matthiesen.dk eller en hvilken som helst tredjepart.

Håndtering af informationer

Matthiesen.dk vil håndtere informationer vi måtte få om besøgende på vores websted i henhold til følgende retningslinier:


bygget med: Amaya, fra W3C
modificeret og vedligeholdt med: W3Cs HTML Tidy og Amaya